Hvad kan vi tilbyde

Vores besøg giver en gennemgang af boligen, baseret på erfaring fra politiet.

Forebygindbrud.dk er ikke en del af eller sponseret af andre vagt-og sikringsvirksomheder, hvilket giver en uvildig og ærlig gennemgang af boligen. Vores mål er ikke salg af udstyr, men den bedst mulige sikring af boligen.

Flere sikrings- og vagtvirksomheder tilbyder produkter, som f.eks. alarm eller overvågningskamera, med gratis installation og efterfølgende månedligt abonnement. Deres succeskriterie som firma er høj omsætning. Typisk leverer de gode produkter, men tilbyder kun enkelte muligheder indenfor sikring. De ser ikke de små detajler for hver enkelt bolig, men anvender en universalløsning.

Vores erfaring fra undersøgelser af indbrud, er at det ofte er de små ting som gør forskellen. Indbrud handler også om, hvilke tiltag man kan gøre, hvis man alligevel bliver udsat for indbrud.

Vores gennemgang giver mulighed for en bedre sikring af boligen, uden at skulle betale månedligt abonnement eller købe alt for dyrt udstyr. Vi bestræber os på, at et enkelt besøg fra os, er nok til at give de værktøjer, som gør at man forebygger indbrud bedst muligt. Vi har gode samarbejdspartnere, som tilbyder forskelligt udstyr, såfremt man ønsker det.

Udfra vores analyse, vurderer vi de mest sandsynlige indstigningssteder. Giver gode råd, fra alt til sikring af vinduer og døre, indkørsel, have mv. Vi kommer med anbefalinger til, hvordan du sikre dit indbo og hvordan du undgår at tyven, finder de ejendele som betyder mest. Alt sammen i en uformel tone og i et tempo som passer til kunden.